Prøv CALAJECT™ i 14 dage

Din vej til smertefri bedøvelse

Udfyld formularen og skriv dig op til en uforpligtende 14 dages prøveperiode på CALAJECTTM.

Hvad sker der når du har udfyldt formularen?

Når du har udfyldt vores formular, ringer vi dig op for at aftale nærmere om, hvornår det giver mening for dig og din klinik at afprøve CALAJECTTM. Du og din klinik opnår bedst effekt af prøveperioden ved at sikre, at det er en periode, hvor du og dine klinikansatte har tid til at afprøve CALAJECTTM. Derfor anbefaler vi en periode med god tid og hvor der skal lægges forskellige typer bedøvelser.

Når du modtager CALAJECTTM hjælper vi dig sikkert i gang og følger op undervejs, så du opnår mest tryghed med produktet.

Vi tilbyder dig denne prøveperiode mod et lille depositum på 1.000 kr. Dette depositum får du tilbage, når du afleverer låneapparatet tilbage i samme stand, som du modtog det, forsvarligt pakket ned i den medfølgende kuffert. Vi har gjort det nemt for dig og vedlagt en returlabel i pakken, så du bare skal aflevere pakken i nærmeste pakkeshop. Når du vælger at købe CALAJECTTM, får du et helt nyt apparat tilsendt efterfølgende.  

Har du eventuelle spørgsmål til den 14 dages prøveperiode, eller andre spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på contact@ronvig.com eller ringe til os på tlf. 70 23 34 11.

Du kan også kontakte os via vores kontaktformular.

Prøv CALAJECT™ i 14 dage helt uforpligtende

DD slash MM slash YYYY
Bekræft venligst(Required)
Nyhedsbrev