0 0,00

DENTO-PREP™ Ständer

Bequeme Ablage des DENTO-PREP™, wenn er nicht benutzt wird.

Bequeme Ablage des DENTO-PREP™, wenn er nicht benutzt wird.

oder

Beschreibung

Bequeme Ablage des DENTO-PREP™, wenn er nicht benutzt wird.

Die Halterung ermöglicht ein einfaches Abstellen des Microblasters in einer aufrechten Position. Geringeres Risiko, dass der DENTO-PREP™ umfällt und eine abgebrochene Sprühspitze verursacht oder Pulver ausläuft.

Material: Hitzebeständiges Polymer (POM)
Sterilisieren in einem Autoklaven. Bitte lesen Sie die Bedienungsanleitung für weitere Details.

Video abspielen

Downloads

Informieren Sie sich über DENTO-PREP™ Ständer

Shopping Cart
Your shopping cart is emptyGo back to shop
Calculate Shipping

Smertefri bedøvelse med CALAJECTTM

Computerstyret bedøvelse opleves af patienterne som smertefrie og uden ubehag, hvilket er en stor gevinst for patienter med nåleskræk og odontofobi generelt. Det er dog ikke kun patienter med tandlægeskræk, som kan have fornøjelse af elektronisk bedøvelse, men alle tandlægeklinikkens patienter.

Udover øget patientkomfort giver CALAJECTTM dig en mere afslappet og ergonomisk arbejdsstilling, da pennegrebet gør, at du let kan holde kanylen helt stille under injektionen.

Systemet kan indstilles til intraligamentær-, palatinal-, infiltrations- og ledningsanalgesi. Touchskærmen er let at betjene og viser injektionstrykket. CALAJECTTM stopper automatisk hvis modtrykket i vævet bliver for stort og systemet betjenes med separat fodkontrol. Standeren og håndstykket er lyd- og vibrationsfri og der er automatisk aspiration, når fodkontrollen slippes. Injektionspennen styres af en lille computer, så du bare skal holde pennen. CALAJECTTM bruger standard dentalkanyler og engangstubuler.

Choose your language