0 0,00

Aluminiumoxid

Gereinigtes Aluminiumoxidpulver zum intra- und extraoralen Strahlen.

Partikelgröße 50 µm. Erhältlich in Flaschen zu 900 g.

oder

Beschreibung

Gereinigtes Aluminiumoxidpulver

Ein mikrofeines Pulver zum Reinigen und Mikroaufrauen von Keramik-, Komposit- und Metalloberflächen vor der Zementierung. Sorgt für eine Verstärkung der Adhäsion mit Haftvermittlern.

Zur Verwendung mit dem DENTO-PREP Microblaster.

Inhalt: 900 g Aluminiumoxid.
Partikelgröße 50 µm.

Shopping Cart
Your shopping cart is emptyGo back to shop
Calculate Shipping

Smertefri bedøvelse med CALAJECTTM

Computerstyret bedøvelse opleves af patienterne som smertefrie og uden ubehag, hvilket er en stor gevinst for patienter med nåleskræk og odontofobi generelt. Det er dog ikke kun patienter med tandlægeskræk, som kan have fornøjelse af elektronisk bedøvelse, men alle tandlægeklinikkens patienter.

Udover øget patientkomfort giver CALAJECTTM dig en mere afslappet og ergonomisk arbejdsstilling, da pennegrebet gør, at du let kan holde kanylen helt stille under injektionen.

Systemet kan indstilles til intraligamentær-, palatinal-, infiltrations- og ledningsanalgesi. Touchskærmen er let at betjene og viser injektionstrykket. CALAJECTTM stopper automatisk hvis modtrykket i vævet bliver for stort og systemet betjenes med separat fodkontrol. Standeren og håndstykket er lyd- og vibrationsfri og der er automatisk aspiration, når fodkontrollen slippes. Injektionspennen styres af en lille computer, så du bare skal holde pennen. CALAJECTTM bruger standard dentalkanyler og engangstubuler.

Choose your language