0 0,00

SEE-IT™ Syringes - Blue

Non-drip caries detector - easy to apply.

Non-drip caries detector for locating infected carious dentine and “hidden” root canal entries. Pack of 5 pcs.

or

Description

SEE-IT™ - syringe of 1.4 ml

A useful little tool for distinguishing between carious dentine infused with bacteria and carious dentine which is not infected. Is also applicable for locating “hidden” root canal entries, which are difficult to identify.

  • Colors carious infected dentine that is hard to see – eg. underneath overhanging enamel.
  • Non-drip thixotropic gel – easy to handle.
  • Available in syringes of 1.4 ml (5 X 1.4 ml) – for direct application.
  • Color: Blue.
  • Developed in collaboration with the Department. of Dental Materials, University of Copenhagen.

Downloads

Get more information about SEE-IT™ Syringes – Blue

Shopping Cart
Your shopping cart is emptyGo back to shop
Calculate Shipping

Smertefri bedøvelse med CALAJECTTM

Computerstyret bedøvelse opleves af patienterne som smertefrie og uden ubehag, hvilket er en stor gevinst for patienter med nåleskræk og odontofobi generelt. Det er dog ikke kun patienter med tandlægeskræk, som kan have fornøjelse af elektronisk bedøvelse, men alle tandlægeklinikkens patienter.

Udover øget patientkomfort giver CALAJECTTM dig en mere afslappet og ergonomisk arbejdsstilling, da pennegrebet gør, at du let kan holde kanylen helt stille under injektionen.

Systemet kan indstilles til intraligamentær-, palatinal-, infiltrations- og ledningsanalgesi. Touchskærmen er let at betjene og viser injektionstrykket. CALAJECTTM stopper automatisk hvis modtrykket i vævet bliver for stort og systemet betjenes med separat fodkontrol. Standeren og håndstykket er lyd- og vibrationsfri og der er automatisk aspiration, når fodkontrollen slippes. Injektionspennen styres af en lille computer, så du bare skal holde pennen. CALAJECTTM bruger standard dentalkanyler og engangstubuler.

Choose your language