Dentalinstrumenter til kvalitetsbevidste tandlæger

Vi udvikler, producerer og eksporterer dentalprodukter med høj funktionalitet til hele verden – og det har vi gjort siden Jørn Rønvig grundlagde firmaet i 1981.

Vi viderefører hans stærke vision om at producere instrumenter af udsøgt kvalitet, som tandlæger vil elske at bruge på klinikken hver dag. Produkter som bidrager til daglig arbejdsglæde og patientkomfort på tandlægeklinikken.

Dansk håndværk

Al innovation og produktion foregår på adressen i Daugård. På den måde bevarer vi et dybt kendskab til produktionen af vores produkter, og vi har 100% vished for, at de fremstilles under gode og ansvarlige arbejdsforhold. Vores dygtige og erfarne medarbejdere sætter en ære i at fremstille kvalitet der holder…

Certificeret kvalitet

Vi efterlever de strengeste krav til udvikling og produktion af medicinsk udstyr, så du trygt kan stole på, at vores produkter lever op til det, vi lover, og at patientsikkerheden er i top.

Vi er certificerede efter:

√ ISO 13485:2016

√ 93/42/EEC

Firmaoplysninger

RØNVIG Dental Manufacturing A/S
Gl. Vejlevej 59
DK-8721 Daugaard

Tel +45 70 23 34 11
export@ronvig.com
CVR: 10078563

RØNVIG Dental Mfg. A/S er medlem af Directa Dental Group, som er en familie af producenter af innovative kvalitetsprodukter anvendt af tandlæger i hele verden.

Læs mere om de mange spændende produkter på www.directadentalgroup.com
eller læs om vores Code of conduct her.